Clubul Tinerilot Voluntari in scolile din Chiscani si Tichilsti

Joi, 19 septembrie si vineri, 20 septembrie 2013, Centrul de Tineret Tinklub Braila a deschis Clubul Tinerilor Voluntari, în școala cu clasele I-VIII Chiscani și Școal Gimnazială Tichilești. Aceste școli fac parte dintr-o serie de 3 cluburi prinse în proiectul Evoluție prin Voluntariat din care face parte și activitatea Clubul Tinerilor Voluntari.

Cel de al treilea club urmează să fie deschis în Brăila. Activitatea acestor cluburi urmărește integrarea comunității locale și dezvoltarea abilitățlor de viață a 15 copii și tineri împreună cu familiile lor cu sprijinul voluntarilor SEV din cadrul proiectului Evolutie prin Voluntariat: Simona de Tosa din Italia și Daniel Vieira din Portugalia sub îndrumarea mentorilor Petrica Dincă și Alexandra Busuioc.

Prima întâlnire din cadrul Clubului Tinerilor Voluntari în fiecare dintre cele 3 comunități are ca scop cunoașterea fiecărui participant și stabilirea profilului. Activitățile din cadrul întâlnirii se bazează pe joc și educație non-formală.

În urma primelor întâlniri la Scoala cu clasele I-VII Chiscani și Scoala Gimnazială Tichilești, copii și tinerii beneficiari au fost încântați și și-au exprimat dorința de a ne reîntâlni.

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *