Gala Voluntariatului Brailean

Despre Gala Voluntariatului Brailean 2013

Gala Voluntariatului Brăilean este un proiect ce are în vedere recunoașterea implicării cetățenilor și entităților în dezvoltarea comunității brăilene. Acest eveniment va contribui la creșterea vizibilității entităților din domeniul voluntariatului și a diferitelor persoane care s-au implicat activ în societate prin diverse activități și proiecte de voluntariat.

Gala Voluntariatului Brăilean este un eveniment organizat de Centrul de Tineret Tinklub Brăila. Întreaga organizare a evenimentului, precum și managementul acestuia sunt realizate de membrii echipei Gala Voluntariatului Brăilean și a partenerilor acesteia.

Înscrierea la eveniment se va face  prin completarea unui formular online pana pe data de 24 Noiembrie 2013.

Cei nominalizati vor fi anuntati păna pe data de 30 noimebrie 2013! Nominalizarile se vor face de catre comisia de jurizare care va fi alcătuita din 3 persoane. Membrii comisiei vor fi anuntați ulterior.

Gala Voluntariatului Brăilean 2013 are 2 secțiuni. Iată care sunt acestea:

          I. Secțiunea “Portret de Voluntar Brăilean”

        II. Secțiunea ”ONG-uri, institutii si companii”

Ce se poate nominaliza?

  • Voluntari cu rezultate deosebite în activitatea organizației, instituției sau angajați ai companiilor care au făcut voluntariat în cadrul ONG-urilor sau instituțiilor publice pe durata anului 2013;
  • Proiecte de voluntariat cu rezultate deosebite implementate de organizații neguvernamentale, institutii sau implementate de companii prin angajații acestora pe durata anului 2013;

Pentru mai multe detalii, accesează secțiunea Regulament.

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *