Puncte de informare SEV

In cadrul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca Braila functioneaza Punctul de informare SEV cu program in zilele de marti, miercuri si joi, între orele 09:00 si 12:00. La acest punct de informare tinerii interesati primesc informatii legate de oportunitatile de mobilitate a tinerilor în Europa si au posibilitatea sa-i cunoasca pe tinerii voluntari ai Centrului de Tineret Tinklub si a Asociatiei Pro Democratia Club Braila.

Voluntarii SEV sunt gazduiti prin proiectele “Evolutie prin Voluntariat” si respectiv „Voluntariatul – O provocare între generatii !” finantate de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Actiune, actiunea 2.1. Serviciul European de Voluntariat, care sprijina voluntariatul prin mobilitatea tinerilor în Europa.

SEV permite tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani sa desfasoare stagii de voluntariat pentru perioade de la cateva saptamani pana la 12 luni in organizatii dintr-o alta tara decat tara lor de resedinta, de regula tari din cadrul UE insa si alte tari partenere in acest program.

Voluntari din Europa vor ajuta tinerii cu informatii despre cum pot realiza un stagiu de voluntariat în Europa, toate costurile fiind asigurate prin cadrul programului Tineret în Actiune (cazare, transport, alocatie de hrana si buzunar, suport lingvistic, sprijin personal, etc.).

Pentru mai multe informatii, tinerii se pot adresa la urmatoarea adresa de email: centru.tinklub@yahoo.com 

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *