Despre noi

Mesajul Președintelui

       Consider că pentru buna dezvoltare a tinerilor este necesar ca ei sa beneficieze de bune condiții de dezvoltare dar și de petrecere a timpului liber. Ei au nevoie de un spațiu care să îi apare de tentațiile periculoase a societății. Un centru de tineret ofera siguranța că acei tinerii își vor petrecere timpul liber într-un loc sigur, controlat și liberi la inițiative de dezvoltare.
       Viziunea noastră este să satisfacem nevoile tinerilor pentru crearea unui stil de viață sănătos, prin oferirea unei oferte variate de oportunități pentru dezvoltarea lor și a comunității din care fac parte. De aceea Tinklub vine în sprijinul lor prin oferirea diferitelor programe și servicii pentru tineri și comunitate !

Misiunea și obiectivele Tinklub

Centrul de Tineret Tinklub Braila este este o organizaţie neguvernamentale (ONG) cu personalitate juridică de natură privată, având capacitatea de a lua decizii în nume propriu şi de a răspunde legal pentru consecinţele aplicării acestora.

Organizația noastră urmărește dezvoltarea serviciilor si programelor pentru tineri, organizatii si comunitatea din care face parte.

Obiectivele strategice sunt reprezentate de:

– Crearea infrastructurii specifice serviciilor şi programelor pentru tineret

– Oferirea unui acces mai larg beneficiarilor Centrului de Tineret la informatii, programe si proiecte necesare unei dezvoltari armonioase in societatea romanească.

– Dezvoltarea şi diversificarea de acţiuni de tineret.
rearea și administrarea unei baze de date a voluntarilor județului Brăila și de recompesare.

Centrul de Tineret Tinklub Brăila

Ne-am constituita la data de 24 octombrie 2011 printr-un proiect finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune – Initiative ale tinerilor și implementat de către un grup informal de tineri.

In anul 2012 am obținut acreditarea de la Comisia Europeana pentru a găzdui și trimite tineri în proiecte de voluntariat pe o perioadă cuprinsă între 2 și 12 luni, cu toate costurile acoperite prin cadrul acțiunii Serviciul European de Voluntariat !

Tinklub a desfășurat numeroase activități pentru tineri și comunitatea brăileană, precum: Gala Voluntariatului Brăilean, workshop-uri de educație non-formală, programe de educație ecologică, programe de dezvoltare personală a copiilor și tinerilor din județul Brăila, Săptămâna Voluntariatului Brăilean, etc.

Toate acestea au fost implementate cu ajutorul voluntarilor care ne-au sprijinit așa cum au putut mai bine. Îi invităm pe cei care nu au desfășurat activități de voluntariat să se alăture echipei noastre.

Susținea Centrul de Tineret Tinklub

Donează lunar Donează Acum